When life gives you lemons, make a lemonade and serve it with a smile

Kategori: Life

Hej bloggen! Det är Rosa här. Dom här senaste två veckorna har känslorna varit upp och ner. Har gått från att vara jätte pessimistisk till "försöka vara optimistisk igen" och till genuint optimistisk! Alltså det har varit så mycket från att folk är otrevliga på telefon när man söker jobb till frustrationen med arbetsprovet till Konstfack och själva plugget i skolan. Framtidsångest och så vidare. Jag i ett nötskal. Jag är stark men ibland blev jag helt enkelt så deppig och pessimistisk vet faktiskt inte varför haha jag tror att jag lider av en inre prestationsångest. Men det viktigaste var att jag kom ur det där modet. Jag slutade tänka på allt det dåliga och försökte tänka mer positivt men ibland funkade det inte heller så istället började jag agera - ännu mer ( hallå vill inte att ni tror att jag bara sitter och drömmer jag brukar faktiskt ta tag i grejer). När jag väl började sluta tänka så och låta plugget, slitet med arbetsprovet och ringa in mer jobbannonser så glömde jag och började inse att jag inte borde tycka att det här är jobbigt, det finns ju folk som har det värre. Jag tyckte att jag skrev ett bra prov i fredags under samhällslektionen, jag har tydligen en chans att få VG i datoriserad mönsterkonstruktionen enligt min lärare (ämne som jag suger i) och jag lämnar alla mina misslyckande bakom mig och blickar mot nya.
I fredags vet jag inte vad som flög in i mig från morgonen till efter provet , jag lånade en bok. Jag lånar typ aldrig böcker frivilligt. Jag lånade boken " Sommar i New York" av Candace Bushnell , hon som skrev Sex and The City serien. Alltså gud vad jag är förälskad i skildringen! Carries jävla tonårs sommar i New York är bara awesome! När jag läser denna bok får jag bara livsglädje.. hopp om att även jag som är pank, 18 och tyckte för en vecka sen att livet kommer bli rätt blasé. I boken så tror inte Carrie Bradshaw att hon kommer klara det, men en sak är säker hon fortsätter , tar risker och försöker! Jag vill också vara sån, eller jag tror jag är så för just nu är jag rätt nöjd med mig själv för att jag skickade in mina arbetsprover till Konstfack. Jag kanske inte kommer in, kanske inte ens blir godkänd eller gillad av dom men en sak är säker jag höll till mitt löfte att göra klart det och lämna in det efter två månaders ångest och slit. Även kallad helvete.
 
Jag inser att livet kommer att bli okej. Helt okej jag kanske blir pank, jag kanske blir arbetslös men i höst så börjar i alla fall en utbildning för mig. Jag kommer att komma tillbaks till storstan där jag hör hemma. Och om jag bara tror och kämpar men gråter samtidigt  "haha" , så kommer jag att klara livet. Jag får inte låta livet leva mig, utan jag måste leva livet.
"Allt är möjligt"
"Impossible is nothing"
24266_315542878567956_915912912_n_large
9668_2485020101594_1625078794_n_large
//Rosa
 

schh...

Kategori:

//Rosa

they say dont look back at the past.

Kategori:Hej bloggen idag har jag studiedag o känner mig lite snorig! Tänker i alla fall plugga idag och försöka lösa situationen med vilken data jag ska ha mitt totala arbetsprov på nu när alla sakerna är klara. Längtar även till sportlovet som jag kommer snart och redan på första dan så fyller min honungspaj sweetipie roosa år! Längtar... wooh! Det gäller bara för mig att hitta nånting till henne!! // Rosa! Checka ut hennes blogg :rosailves.blogspot.com eller se.

älskar

Kategori:suit and tie låten asså det e såå killar ska va ohlallaal!

fredag

Kategori:Det är fredaG kväll o jag är broke as fuck och alla e ute och trotsar sthlms natten!! fan... jag som ville på fuck valentine o dansa tills jag stupar. // Rosa

taken for a fool

Kategori:Idag har det bara vart en allmänt jävla skit dag. bloggar när jag kan darlings. //Rosa

Lite uppdatering

Kategori: Life

Hej bloggen!
 
Har hänt så mycket i mitt liv, man hinner knappt sätta sig framför datorn, dock har det blivit en del uppdatering på min privata blogg: www.sarajohansson.webblogg.se om någon har lust att kika! :) Det har varit allt från jobb-seminarier, TV-inspelningar (satt publik), plugg i massor och events! Livet är så underbart bara man vill det. I kväll ska jag och min lillebror baka semlor och så blir det en hel del skolarbete också. :)
 
 
//Sara

just another saturday night

Kategori: Life

Hej bloggen! känner mej lite sugen på glass I dont know why just plzz kill me! Åh alltså så många saker som snurrar runt i mitt huvud typ.. aaah det e lördag! Jag har nada pengar! Kommer jag få pengar?? Fucking adressändringen man vet ju aldrig! Vill ha ett jobb!! Vill bli klar med dom jäkla arbetsproverna och bara sy klart kimono jäveln på måndag för jag orkar inte med den där jävla fållen ! haha vill bara bli klar!! Kan inte tro att jag också ska söka till beckmans? Jag menar ibland blir man lite sur.. man ger upp sin tid och pengar för nåt som kommer slap you in the face och du aldrig kanske kommer in... Årghhh haha! dryghets humör här! Not kidding. Aja bara jag försöker vara positiv så tar jag mig igenom allt vafan.
-Positivitet!
 
Saknar också stockholm grymt mycket hihi vill också gå runt och äta middag och dansa tills jag stupar! Träffa nytt folk och bara försvinna i mängden! Åh jag vill också... men men the money is coming soon. It's all gonna be alright!
Tumblr_mhk52ie69g1rczg0co1_500_large
// Rosa

flytt!

Kategori:


egobilder hör och häpna! Idag är den en speciell dag jag flyttar nämligen från norrland där jag har bott i endast ett år. Haha ord kan inte beskriva hur hypad jag är! nu kommer jag bo 1h och 20 min från mina vänner o kommer kunna ta pendeln från Uppsala mot Stockholm. Så himla glad!
//Rosa

Dressing is a way of life

Kategori: Life

alexander mcqueen sewing
 
 • Vill ta studenten
 • Vill ha ett sommarjobb
 • Vill komma in på Konstfack eller Beckmans 
 • Vill lära mig mer om Mode/Design och Konst
 • Vill bli en designer
 • Vill starta företag
 • Vill resa
 • Vill ha min familj ännu närmre mej när jag flyttar ut
 • Vill shoppa mer
 • Vill njuta mer
 • Vill leva mer
 • Vill lära mig älska mer
God bless Alexander McQueen han är en av mina största inspirationer.

i wish the sky kissed my on the lips and told me it was summer now

Kategori: Life

Studded Hearts
Ain't Laurent without Yves
 
 
 
 
Studded Hearts Love ss13 Kate Moss
 
Vill verkligen ha sommar! Vill ta studenten och jag vill också ha ett sommarjobb! Jag letar som tusan och känner mej unwanted så himla mycket just nu! Haha det här är garanterat värre än tjejer som känner sig unwanted av killar! Trust me! Drömmer för mycket, försöker för mycket, jag vill leva för mycket. Fyfan vad irriterande att födas som hedonist, precis som jag! Man vill bara live life to the fullest. Jag vill ha sommar punkt slut.
 
//Rosa Cruz

I'm bringing sexy back

Kategori: Fashion

Anna Selezneva Numero #140
Studded Hearts Numero Anna Selezneva 8
Studded Hearts Numero Anna Selezneva 4
 
Älskar sexiga editorials! Just den här är fotad av tidningen Numero - February 2013 issue!
 

weekend!

Kategori:

fyfan hur oklokt kul helgen var alltså! haha är trött men överlever! träffade roosa igår och så träffa jag sara igen :D vill dock träffa Ewa och Natha o även bessie! men men får bli på höstlovet. ibland får man ångest över hur många pers man vill träffa man inte kan :o // Rosa

last friday night

Kategori:
// Rosa! såå kuuul på tivoli alltså! vi va ca 15 pers o nays! var skit full :D

Rosa i Sthlm!

Kategori: Life

 
Rosa är i Stockholm över helgen! Hann träffa henne i går lite snabbt påväg in till en kompis. Vi tog lite bilder, ja, ni ser själva hur lyckad denna ovan blev! Har rätt säker på att bruden festade loss ordentligt i går. Fan vad grymt det måste vara  att vara över 18?!  I sommar är det min tur. :)
 
 
//Sara

its friday bichez

Kategori:fekke ikv!! ut o trotsa sthlmsnatten!